Je hebt van die dagen,
waarom alles tegen zit
Op school ben je gepest,
en je toets ging 'shit'
Je voelt je zo anders dan de rest.
En toen je voor de grap...
Een propje papier had geschoten
riep de leraar: "ja nakomen!"
Stomme school, Alles is Klote...
ik zeg niks
Ik laat het maar even gaan
Ik weet elk woord valt nu verkeerd
De boze bui moet vanzelf weer overgaan
Op dit soort dagen
Is mijn betekenis wat klein
ik kan jou zorgen niet voor je dragen
ik kan alleen....
jouw vriendin
in deze wereld zijn! :$