Opgebrand.
Warmde me aan
jouw liefde,
koesterde me
schroeide me soms.
Vlammende gloed
fel flakkerend,
flakkerend dovend
haast onopgemerkt,
opgebrand
uitgebrand.
Wat blijft
verkoolden resten,
verkilling en
de duisternis.
Dit zijn maar een
aantal woorden,
dagen, misschien
weken, maanden
of zelfs jaren.