Ik sta in de regen met mijn armen wijd gespreid
Hoe vaak wilt U nog dat ik lijd
Hoeveel moet ik nog verdragen
En waarom krijg ik nog geen duidelijkheid na al deze dagen?
Wat moet ik doen God
Is dit soms een spelletje van het lot
Of bent u mij aan het testen op oprechtheid
En of het mij allemaal wel spijt?
Waarom kan ik slechts vragen stellen
Maar blijven de vragen onbeantwoord
Is het om mij te kwellen
Of worden mijn gebeden überhaupt niet gehoord?
Waarom ben ik mij woede op U aan het afreageren
En waarom heb ik het gevoel alsof U mijn gevoel probeert te negeren?
Laat mij hier maar staan in de regen
Maar al komt het U even gelegen
Weet dan dat mijn hart pijn kent die zij niet kan verdragen
En zich afvraagt of zij deze poging wel moet wagen
Moet ik mijn hart openstellen
Of zal het lot weer toeslaan en mij kwellen?