Het begon allemaal met een simpele lach
die voor mij vriendelijkheid uitstraalde,
Een eerste dag waarbij je bij ons kwam eten
zodat ik je wat beter leerde kennen.
Later gebeurde er iets vreselijks
waardoor ik je nog beter leerde kennen
Ik probeerde je zoveel mogelijk te steunen,
je te doen lachen en je niet constant te laten piekeren
We werden hele goede vrienden
we vertelden al onze geheimen
Twee handen op één buik,
we waren onafscheidelijk.
We hebben samen enorm veel gelachen...
Waar je mij zag; daar was jij ook!
De tijden met jou waren z-a-l-i-g gewoon.
Toen gebeurde het,
je nam afscheid en moest ons verlaten
't Werd heel emotioneel...
En toen ik jou zag wenen kreeg ik ook de tranen in m'n ogen.
Spijtig dat dit zo moest aflopen,
maar dit was misschien het beste.
Nu besef ik,
dat ik je echt erg ga missen.
Een mens beseft soms maar hoe hard hij iemand zal missen
als het te laat is en als je de klok niet meer kunt terugdraaien
Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me deed!!!
Jouw laatste omhelzing, ik zal hem nooit meer vergeten!
Ik zal je missen!