Gebroken liefde.....
Gebroken, moe en klaar,
ging het allemaal zo makkelijk maar.
Gevoel, gedachten en lust,
op zoek naar jezelf de structuur en rust.
Keuzes,lezen en informeren,
de toekomst zal het leren.
Ruzies, verstoppen of praten,
vrienden zullen je niet verlaten.