kom in mijn armen vannacht
maak je hoofd leeg en leg hem op mijn borstkas
adem rustig in en kom tot rust
laat alle verhalen langs je heen gaan
laat alle druk los
ik ben er voor je geloof me nu ajb
24/7 sta ik voor je klaar
niet alleen omdat ik van je hou
maar omdat ik je gewoon weg geweldig vind
kom in mijn armen vannacht
kruip dicht tegen me aan
laat alles wat je dwars zit varen
laat alles wat je moeilijk vind gaan
geloof me als ik je zeg
dat ik bij je wil zijn what ever it takes
dat ik je ´s nachts help slapen
en ´s morgens wakker maken
dat ik niks liever doe dan jou vast houden
kom in mijn armen vannacht
laat je tranen los
je weet dat je me kan vertrouwen
ik wil je helpen
kom tot rust en val in slaap
vergeet alles om je heen
maar onthou een ding
ik ben er nog als jij je ogen opent
want alles wat ik vraag vandaag is
kom in mijn armen vannacht