Over je beste vriendin roddel je niet
Ookal voel je je alleen
Van roddelen krijgt iemand verdriet
Ik dacht dat jij m’n beste vriendin was
Maar je hebt het me pijnlijk laten zien
Het was wreed wat ik het op msn las
Al een maand lang roddelde je over mij
Vind je het gek dat ze aan me gingen vragen
Of ik hem leuk vond, ben je nu blij?
Nu negeer je me alweer een week
Ik dacht dat je te vertrouwen was
Maar nu weet ik dat het alleen maar zo leek
Ik ben al een keer eerder gepest
Over dat ik iemand leuk vond
Nu komt het allemaal weer terug
Terwijl jij niet bij de gevolgen stil stond
Maar ik laat het niet nog een keer gebeuren
Door vroeger krijg je me niet snel meer klein
Ik ga jou mee door alle ellende sleuren
En ik zal de laatste die lacht zijn