Ik draai en ik denk
Maar dromen is er niet bij
Hoe jij paste bij mij
In mij...
Een vurig verlangen van niet te onderdrukken
Iets dat door de aderen suist
Stroomt als een onstopbare rivier
Van passie maar toch ook
Bedrog en verdriet dat ik jou
Nooit echt had
Niet dat jij hebt gelogen, echt
Het was meer ik, die loog
Tegen mezelf over wat dit was
Toen ik in je armen lag
En me stiekem toch bedacht
Nooit meer iemand anders wilde
Wat smaken jouw verboden vruchten zoet