Doorzichtig nat
Mijn tranen zijn doorzichtig en nat,
ik wist niet dat iemand er zoveel had.
Niks kan ze stoppen,
of laten zich niet opkroppen....
Dat hebben ze lang genoeg gedaan,
plop, daar gaat weer een doorzichtige natte traan.
komen ze uit ellende? boosheid? of echt verdriet?
misschien moeheid, ik weet het niet....
Nu mogen ze gaan slapen,
en alle moed bij één rapen.
voor een volgende doorzichtige natte bui,
tranen lijken soms net als haren in de rui.