Ongeschreven liefde, zoals een kus van een Engel!33
Ik hou van jou,
Je bent mijn persoonlijke hemel op aarde,
Mijn steun en toeverlaat.
Bij jou vind ik rust na zoveel jaren..
Het is net alsof ik mezelf terug vind,
In een vorm die té mooi is om waar te zijn..
Geen illusie, geen dagdroom, geen hallucinatie..
Maar iemand die er écht voor me is..
Mijn engel die me komt redden uit mijn persoonlijke hel,
Waarin ik opgeslokt werd,
Door duister, gezichten en stemmen,
Die slechts een beeld krieeëren van iets uit een leven
Wat ik me niet herinneren kan.
Mijn hart heeft altijd een verzegeld slot gekend..
Ik leefde naar de sleutel,
Naar dé vrijheid en de eeuwige jeugd,
Ik besefte me niet dat de sleutel een persoon zou zijn..
Die mij terugbracht naar het NU..
Waar ík leef..
Ik had nooit verwacht dat het allemaal zo zou lopen..
Door jou aanwezigheid verander ik
Van het kleine meisje dat nietmeer was,
In de spiegel van Negereb.
Die álle pracht reflecteert.
Jij mijn geliefde,
Zo galant en perfect.
En toen wist ik dat de deur aan het einde van de lange Zwarte tunnel geopend was,
En prachtig licht vulde mijn ogen met tranen,
En toen zag ik jou..
En wist ik dat ik mijn gevoel moest volgen,
Iets wat ik al jaren verdoofde:
Gevoel, Hartslag, Adem, Streeling én Liefde.
[I'll stay with you!3]