Verwarrend
Verwarrende gezichten kijken mij in mijn dromen aan,
Boze en verdrietige mensen willen van mij weggaan,
Eenzaam in die grote donkere grot,
Alles wat ik doe alles wat ik wil het gaat kapot,
Niet wetend waar te beginnen,
Beseffend loop ik rond om te denken diep van binnen,
Waar alles is begonnen waarom alles zo is gebeurt,
Waarom mijn hart door alles zo in stukken is verscheurt,
Denkend zit ik hier met tranen in mijn ogen,
Wetend dat de wereld mij heeft voor gelogen,
xx