schattie,
je zou eens moeten weten dat ik je mag zoals je bent.
dat ik je vertrouw & je alles kan vertellen.
Het zou me zoveel pijn doen als jij dat doet & mij niet alleen ook je ouders/vrienden/en je familie.
ik snap niet dat zo'n lieve jongen zoiets wil doen .
Ik zal jou helpen omdat ik je mag
maar dan moet jij , mij helpen om geen domme dingen te gaan doen