Schuldig word de Dow Jones verklaard,
schuld bij de banken werd ook meteen verzwaard.
Schuld wat bijna nergens op is beƤard,
schuld die wij met zijn allen hebben gemaakt.
Gewoon ironisch hoe wij zondebokken zoeken,
terwijl wij ook staan in die boeken.
Iedereen is steeds meer individueler gericht,
maar probeer eens klaar te staan voor een ander gezicht.
Moraal wat ik probeer te vertellen,
probeer je geld eens niet te tellen.
Kijk naar het water hoe hij maar 1 kant op stroomt,
ga mee en geen zorgen wat erover de toekomst word gedroomt.