Je lach laat de zon nog feller schijnen,
waardoor alles om me heen lijkt te verdwijnen.
Je stem verwarmt de woorden die je zegt,
waardoor je gevoelens worden blootgelegd.
Je kus omhelst het hemelsblauw,
waardoor ik mijn hart niet meer vertrouw.
Je ogen dringen mijn hartje binnen,
waardoor ik je steeds liever wil beminnen.
Je aanraking streelt de huivering,
waardoor ik vast zit in deze betovering.
Je woorden raken me intens,
waardoor ik een toekomst met jou samen wens.