Het gehuil van de wolf raakt mijn hart,
Een geluid van ver doordrenkt met smart.
Een lied van een ver verleden,
Niet meer dan een verhaal in het heden.
Een treurig lied over pijn, verdriet en haat,
Over hoe het de wereld vergaat.
De Mens zou moeten weten wat hij bedoelt,
Iedereen heeft het wel eens gevoelt.
Ik luister, het lied gaat verder, maar waarom,
De wolf ziet dat ik naar hem toe kom.
We gaan samen verder met een lied zonder rede,
Over vriendschap, vreugde en vrede.
Een lang lied dat nooit uit zal komen,
Zolang er op de aarde nog Mensen wonen.