Allemaal gedachten in mijn kop
Waarom houdt dit gevecht nooit op?
Ik ben het vechten zo moe
Dus geef ik steeds meer aan die gedachten toe.
Gedachten donker en grauw
Heer haal me gauw
Ik wil niet langer zo eenzaam zijn,
ik wil leven zonder de pijn
Mag ik bij U thuis zijn?
Mag ik helemaal licht zijn?
Zal de donkerte uit me verdwijnen
Zal de zon werkelijk in me gaan schijnen?
Hou ik dit vol?
Of gaan mijn gedachten nu werkelijk met mij op hol....