Ik sterf van angst,
wanneer ik je vragen wil,
of je nog van me houdt.
Nee-schuddend kijk je me aan
met kleine veradende rimpeltjes rond je mond,
en je kan niet snel genoeg zijn,
om ze te verbergen,
met een kus op mijn lippen.
Beredenerend kijk ik haar aan,
en zij fluisterd me toe:
"Je weet wel beter!"