kijkend in zijn ogen
wordt mijn ik weer blij
kijkend in zijn ogen
voel ik me weer vrij
al mijn zorgen, pijn
vliegen weg uit mijn gedachten
zijn nu toch zo klein
ik lijk ze te verachten
met jouw lach nog in mijn hoofd
heb ik maar een zorg
een kleine vinnige vraag
die het moment bedorf
hoe vind jij mij
meer dan gewoon een meisje,
meer dan gewoon een lekker ding,
meer dan een meisje van het lijstje,
meer dan leuk even verkering?
maar die blikken in je ogen
lijken te verraden
dat jij echt bent, niet nep bent
een plek om op te laden
naarmate de zorgen verdwijnen
komen er meer vragen op
langzaam een voor een
komen ze in mijn kop
banen zich van mijn hoofd
een weg naar mijn hart
waar ze aanrichten
diepe grote smart
twijfel overvalt me
berooft me van vertrouwen
verkleint de moed om mijn
leven op jou te bouwen
staart je vragend aan
met grote bange ogen
laat de vraag opkomen
heb je me bedrogen
bedrogen met je mooie lach
je lieve bruine ogen
betoverd met brutaal gedrag
dat me in liefde deed geloven