Zonder regelgeving beter blind bevonden
Onderop de stapel
Bedolven onder eens grijs,
Nu geel geworden,
Epossen van een ander era
Zonder regelgeving toegankelijk verklaard
Samen met een lucide strijkstok
Filter je gif van schone,
Nu beklemmende,
Vuurzeeën aan ideeën
Zonder regelgeving water brandend gekregen
Gelijk aan stille stroming
Gevoed door wild woeiende,
Nu doodgevallen,
Vlammen van vlees