Jij bent heel speciaal..
Het begon met samen werken..
Het werd steeds gezelliger..
Steeds meer kon ik met je samen werken..
Dus zag je vaker..
Het klikte goed tussen ons..
Totdat ik je meer begon te zien als collega..
Je werd voor mij een vriendin..
We zagen elkaar dan niet zo heel veel maar toch..
Nu heb je een speciaal plaatsje in mijn hart..
Omdat ik je zo graag mag..
Jij die heel veel voor mij bent gaan betekenen..
Jij die nooit meer uit mijn hart verdwijnt..
Als ik bij je bent voelt het zo vertrouwd..
Ik voel me op mijn gemak, en geliefd..
Als er iets is luister je naar me..
Je praat er niet overheen..
Jij waar ik super veel van houd..
Jij bent mijn beste maatje..!!
Dat moet je weten..
Ik kan het nog wel zo vaak zeggen of schrijven..
Maar schatje echt waar..
Jij bent diegene waar ik voor leef..!!