Doe niet alsof je neus bloed
je weet verdomdes goed
dat met wat je nu ook doet
je geen fouten meer kan maken
Je kan wel opnieuw beginnen
maar dat zal zonder mij zijn
al doet het nog zoveel pijn
ik kan zo echt niet verder gaan
er is wel een verleiding
maar die moet ik nu weerstaan
Houd nu de eer hoog aan mezelf
wacht niet langer mee op jou
het doet er niet meer toe
hoeveel ik van je hou
het lijkt alsof jij niets van alles begrijpt
en alsof je overal lak aan hebt
geen toon van spijt
Ik weet niet of ik zo met je kan verder gaan
Ik heb je beloofd nooit in de kou laten staan
maar ik kan de druk gewoon niet meer aan
Ik hoop dat je dat wel begrijpt.