Jouw gunst is de weg naar vriendschap.
Jouw vriendenlijn brengt mij in een hoop,
Hoop dat wat ik verwacht ook gebeurt.
ik geloof in hoop,
dankzij mijn geloof.
Je hoeft nergens in te geloven om wensen te laten uitkomen.
soms is het omdat je in jouw eigen heer gelooft.
ik zou graag d dingen willen zien zoals ik het wil zien.
soms is het niet de hoop die je wensen uitbrengt,
maar je zelfvertrouwen.
hoop is weleens wanhoop.
hoop is een wens voor wie dan ook.