Kent,
Verborgen gevoelens,
Vergeten bedoelens,
Toekomst geweten,
Verleden vergeten,
Houden van,
Haten kan,
Gewenst gekomen,
Verdrietige dromen,
Verloren gevoel,
Begrijpend doel,
Verslagen strijd,
Vertraagde tijd,
Gehoorzaam vertaald,
Verweg verdwaald,
Houdend verliefdheid,
Verloren spijt,
Geworden gemaakt,
Zwakheid geraakt,
Geroepen door,
Geboren voor,
Gemaakt gezegend,
Tranen geregent,
Verborgen talent,
Is het zo zoals jij mij kent?
xx