intens geluk,
eeuwig leed,
geboeid aan je lijf,
zal ik altijd meeleven.
verstrengelt leven,
vergroeid tot één lichaam,
het delen van één ziel,
zal ik altijd weten.
ver van hier,
toch zo dicht bij,
een lege ruimte,
zal ik altijd voelen.
een traan, een lach,
wederkerige emotie,
onbegrijpbaar,
zal ik altijd geven!