Mijn armen willen je omhelzen
Mijn ogen willen staren, blijven zien
Mijn handen willen je betasten
en je voelen, bovendien
Mijn hart wil van je houden
Mijn verlangen wil naar jou
Mijn haren willen overeind staan
als ik stiekem van je hou
Mijn stem wil naar je roepen
of fluisteren in je oor
Mijn ziel wil voor jou leven
want daar is een ziel toch voor?
Mijn lijf wil naast de jouwe
Mijn hoofd lijkt zwaar, en vol
Mijn controle is verdwenen
Want mijn gedachten slaan op hol
Mijn gedachten gaan naar jou toe
alsof al het ander is doorkliefd
Mijn controle is verdwenen
Want mijn lijf is zwaar verliefd
Ester Schotten, april '10