Nooit meer jou blijde gehinnik,
Nooit meer jou liefdevolle begroeting,
Nooit meer jou lieve snoetje zien,
Nooit meer een lik van jou op mijn hand,
Nooit meer jou op de wei zien genieten,
Nooit meer jou blijdschap om een appeltje
of een snoepje,
Nooit meer zo'n lieve pony als jij,
Nooit meer in dit leven, maar voor altijd
in mijn hart.