Dit gedichtje is voor jou
ik wil je bedanken
wat jij overbodig vinden zou
Dit gedichtje is voor jou
ik zeg het nooit
maar ik hou van jou
Dit gedichtje is voor jou
je hielp me iedere keer weer
uit de kou
Dit gedichtje is voor jou
omdat je me in leven hebt gehouden
zei telkens dat ik spijt krijgen zou
Dit gedichtje is voor jou
om te laten zien hoe dankbaar ik ben
en onthou dat ik altijd van je hou
(hiermee wil ik joost bedanken, dat hij er altijd voor me is)