Als ik nu een wens mocht doen
Zou het een resetknop zijn
Dan wist ik wat ik nu moest doen
En voelde ik straks geen pijn
Ik zou je zeggen wat ik voor je voel
Dat ik meer dan goede vrienden wil zijn
En voelde jij dat niet wat ik bedoel
Had ik die resetknop fijn
Maar het leven is hard,
En die resetknop bestaat niet
Liefde maakt me verward
Zeker nadat je me voor de vakantie
met zo’n geweldige glimlach achterliet
Ik wil deze vriendschap niet verpesten
Hij betekend zo veel voor mij
Wist ik maar of jij dit voelde
Dan was ik nu zeker blij