jou leven
het mooiste
voor velen onder ons
niemand kon verbergen
het is oprecht
gemis in harten
maar beter dan pijn
in een lichaam
van oude oude man
iedereen zal begrijpen
velen huilen
maar nooit vergeten
jou verhalen
leven in harten
onbetaalbaar
jou liefde
zo groot
als het hart
hard hart van een oma
nu geen opa meer
slaapt
alleen in
onbeslapen bed
koud, zo machteloos
alleen in groot, eenzaam huis
leven met leegte
leven zonder man
oma is sterk
weet dat ze het best kan