Soms vraag ik me af, waarom je mij zo interessant vindt..
Soms vraag ik me af wat nu in je hoofd omgaat..
Soms vraag ik me af wat mij zo bijzonder maakt, dat jij zo roddelt over mij..
Soms vraag ik me af, wat het met je doet om zo over mij te roddelen..
Vertel je ook wel eens waarheid? Of alleen leugens?
Soms vraag ik me af, heb je er voldoening aan om mijn krabbels te lezen?
Soms vraag ik me af, zal ik ze wel verwijderen, of gewoon laten staan..
Soms vraag ik me af, waarom iemand als jij niks beters te doen hebt in dit mooie leven..
Soms vraag ik me af, denk je niet dat je leven meer zin heeft, als je eens naar jezelf kijkt.. En niet naar mij of een ander?
Kom op, Geef mij eens antwoord op mijn vragen