Niet Anders
Verre gedachten trillen door m’n hoofd
Verslaafd aan het angstaanjagend, pompend bloed
Vervolmaakt, dat zijn de woorden, echt goed!
Ja… dit is wat mijn verdriet verdoofd
Ondanks alles ben ik nu beter af
Onder bruggen heb ik me verscholen
Ondeugden hebben mij doen dolen
Ja… dit was mijn ketterse straf
Nu ben ik (hopelijk) weer rein
Nu moet ik voor mezelf kiezen
Nu is er ondanks de angst niets meer te verliezen
Ja… dit is hoe de dingen moeten zijn
Elysium, 25-04-2002