Ik geef het eerbied
dank omdat ik leef,
en voor 't gevoel van dankbaarheid
ik steeds opnieuw beleef
Dank mij hier te lezen!
Maar nog meer als je het snapt
dat na een schrijven zoals deze,
je dankbaar door het leven stapt
Hou het vast, met dit gevoel
en draag het dicht bij jou!
dan voel je steeds het levensdoel,
en krijg je 't leven dat je wou...