soms herken ik je niet meer
hoezeer ik ook probeer
heb ik je ooit wel gekend?
weet iemand wie jij bent?
jij bent niet langer de man
van wie mama houden kan
ik ben dan wel jouw kind,
maar er is niks dat ons bindt
misschien krijg ik je ziekte wel
en sleept dit mij door hel
misschien ken ik ooit jouw pijn
toch zal ik nooit zoals jij zijn
ik wil dat je gaat
omdat je niks verstaat
van wat er rond jou gebeurt
en niks je nog opbeurt
je bent verscheurd door heimwee
en je benen willen niet meer mee
maar dat betekent niet
dat je alleen afziet
het enige wat telt
is al wat jou kwelt
je negeert onze raad
en ziet ze als haat