Een vleugje wind door je haar,
Kriebels in je buik..
Een dag lang zonder zorgen door het huis dwarrelen.
Even helemaal niets aan je hoofd.
Het zonnetje op je bol
Terwijl je geniet van muziek die je vrolijk maakt.
De rode draad in je leven
Die eindelijk is gestopt met pieken.
Eindelijk mensen die in je leven blijven
Die in je geloven zoals je bent
Die je begrijpen
Om wat je doet.
Je gedachten als een kabbelend beekje
Geen zuchtje wind in de lucht,
Die jou beekje kan verstoren.
Een stabiele omgeving.
Eindelijk…
Rust.