Van waar kunnen ze komen
al die mooie dromen?
Want de gedachten aan wat we zagen
kan al verdwijnen na enkele dagen.
Hoe kunnen ze komen en gaan,
en blijven ze nooit op een plek staan?
Hoe kunnen ze ons liefde en verdriet brengen,
en onze nachten door die bezigheid verlengen?
Ze kunnen zorgen voor een traan,
en dezelfde nacht al weer weggaan.
Dan zit je daar met je verdriet,
in je bed waar niemand je ziet.
Na een tijdje begin je wel weer te gaan,
en kan je na een tijdje weer gaan slapen.
Misschien heb je dan nog wel die akelige gedachten
maar een goede nachtrust kan dat verzachten
De volgende dag heb je geen pijn
want je weet dat de dromen er niet meer zijn...