De pijn blijft steken
om wat ik heb gedaan
je bent weg uit mijn leven …
ik laat er nog steeds voor een traan
De pijn gaat niet weg …
dat je niet meer in mijn leven bent
door mijn eigen stomme schuld
dat ik je nu niet meer ken
Het blijft steken
het gemis
dat ik nog steeds voel
omdat je toch wel héél speciaal bent …
Pijn blijft het maar doen
dat je door mijn fout
niets meer met me
wilt te maken hebben …
het laat me niet koud…
Ik wou dat ik je in deze tijd nog steeds kon kennen
bellen en berichten …
maar doordat ik zo stom ben geweest …
kan dat niet meer …
want je wilt niets meer van me weten
geen feest …
En dat doet de dag van vandaag
nog héél veel pijn…
*16 mei 2010*
(ik had contact met een ex-leerkracht omdat ze alles van me wist ((en ze was de enige)) maar doordat ik opgenomen ben, ((en dat zwaar was)) ben ik haar onbewust beginnen 'stalken' ((veel bellen na elkaar)) en opééns hoorde ik niets meer van haar ...)