Je steekt hoog boven hemel,
Tussen bomen en jezelf.
Met opgestapelde verlangens,
Is jouw bestemming voorspeld.
De aankomst geregeld,
Jouw betekenis is verwelkt.
Met je sprekende vormen,
Is jouw verhaal niet verteld.
Mooie tentakels worden,
Een uitstekend geweld.
Met andere woorden...
Jij bent een vuilnisbelt.