Pijn, verdriet en onzeker
waar gaat dit heen
Pijn, verdriet en onzeker
zie in dat die gene in die situaties leeft,
pijn wegens dat je doet alsof je om hem/haar geeft.
Pijn omdat jij hem of haar liever ziet stike.
jij maakt hem of haar wie weet wel onzeker,
wegens dat je vindt dat hij of zij er niet uitziet,
het lijkt alsof hij of zij in een diepe kuil is beland.
en niks dergelijks om aan vast te houden met geen enkele hand.
Pijn omdat je hem of haars aanwezigheid niet waardeert.
Pijn en hij of zij wilt en probeert het te vermijden,
hij of zij probeert en probeert,
niemand die hem of haar helpt,
niemand die het ziet dat hij of zij hulp nodig heeft.
niemand die dat inziet.
hoe hij of zij het probeert om het te ontkomen lukt het niet.