Kriebels in mijn buik
Vlinders springen op en neer
Ik kan de hele wereld aan!
Echt niemand doet mij zeer
Hoofd op hol
Je gaat niet meer uit mijn hoofd
Buikje in de war
Als ik je zie ben ik als verdoofd
Hart zo vol
Denk alleen aan jou
Ik weet het is nog pril
Maar echt ik hou van jou!
Zenuwachtig
Als ik bijna bij je ben
Lijk net een klein kind
Ik ben je grootse fan
Rillingen
Als je me aanraakt , naar me kijkt
Me vast houd
Af en toe lijkt het of mijn hartje bezwijkt
Onweerstaanbaar
Dat ben jij voor mij!
Hopen voor altijd
ik , jij , wij!!!!
Anoukje