Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de vriend
de vriend
de vriend die ik alles toe vertrouw
waarmee ik kan lagen en huilen
de vriend waar ik zo veel van hou
waarbij ik altijd kan schuilen
in tijd van noot was jij er voor mij
de vriend met zijn goede zorgen
die tijd ging snel voorbij
je hield je goed verborgen
waar is die vriend gebleven?
waar is het fout gegaan
het zomaar opgeven?
wat heb ik je aan gedaan?
Je hebt te vaak gelogen
nu is alles echt voorbij
nu voel ik me bedrogen
je was een vriend voor mij
Kan een vriend een vijand worden of ben ik altijd blind geweest
Reacties op dit gedicht
lonely angel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Anootje ...
:
Zondag, mei 23, 2010 11:23
Jammer dat het zo afgelopen is ...
Mooi geschreven
Groetjes
Over dit gedicht
Auteur:
lonely angel
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
17 mei 2010
Thema's:
[Bedrog]
[Vriendschap]
[Eenzaamheid]