omhulsel van oordeel
alleszeggend
niets vertellend
omhulsel van uitstraling
overschaduwt
vanzelfsprekend gevoelloos
doelloos
omhulsel kapotgescheurd
als een vlinder opgesloten
opengebarsten omgeven door glas
ontsluierde talenten
fladderend richting de warmte
met vleugels die je niet bezit
stort je maar neer
tussen al het glas
omhulsel
voor de eeuwigheid