Mijn leven is een blank papier,
Het is aan mij het in te vullen.
Ik kan ervan maken wat ik wil,
Mijn keus, welke weg ik in zal slaan.
Maar ik blijf hier staan,
Mijn vel blijft leeg.
Mijn gedachten lopen door elkaar,
Maken van honderden verhalen een.
Maar mijn verhaal,
Blijft onuitgesproken,
Als een bol wol,
Helemaal in de knoop.
En ik, ik ben de draad kwijt…