Niets voldoet
Je weet het zelf zo goed
Hoe het allemaal moet
En je staat vooraan in de rij
Je bent er als eerste bij
Wanneer iemand iets fout doet
Commentaar leveren kan je wel
Dat is voor jou gewoon een spel
Een ander betrappen op een fout
Dat is waar je van houdt
En bij het kleinste spring je al uit je vel
Een ander mag niet, maar moet
Alleen hoe jij het wil is goed
Iedereen moet altijd voor je klaarstaan
En dan nog staat het je niet aan
Geef gewoon eens toe, dat niets voldoet