één snee en weg is de pijn
dat is wat ik dacht
had het nooit verwacht
dat het zo verslavend zou zijn
meer sneden en krassen kwamen al vlot
ik voelde mij toen zo rot
ook al waren ze groot en klein
toch voelde het zo fijn
alleen duurde dat maar even
blijft dit zo mijn hele leven?