dagen die voorbij dwalen
als jaren
niet kijkend naar
wat achter hen is
gillend denken
over wat er nog komen zal en
hopend dat de dag van morgen
niet is zoals hij gister was
al rennend weten dat het je volgt
gevoelloos slaan de deuren
rinkelende ruiten
Boem
weer 100 mensen dood