Ik ben niet de mooiste
Niet geweldig, niet de beste
Maar ik ben niet fake
Ik ben mezelf en meer niet
Ik hoef niet beter te zijn
Mooier, of zo fake als jij
I am who I am and I’m proud of it
Denk wat je wil denken over me
Maar uitlachen is voor losers
En laat zien hoe fake je zelf bent
en hoe zielig, dat je jezelf niet kent