de stilte voelt
als duizenden messen
die me steken
een voor een
de stilte klinkt
als de zee
die wacht
totdat het zomer wordt
de tijd tikt voorbij
alsof de secondes
uren geworden zijn
en maar wachten
wachten op die ene gedachte
wachten op die ene beweging
van je mond