Opnieuw opzoek naar mijn eigen identiteit,
Ik voel me voortdurend in tweestrijd.
Opnieuw een ander leven opbouwen,
Waarin ik mensen weer moet leren vertrouwen.
Opnieuw is mijn vertrouwen geschaad,
Waardoor telkens de twijfel weer toeslaat.
Opnieuw moet ik overtuigd worden van mijn eigen gevoel,
Maar hoe maak ik jou duidelijk wat ik bedoel?