Bizare vragen.
Één plus één,
is de wortel,
van vier.
willekeurige dingen leren,
sterker worden,
zoals een mier.
Tien keer 73 kg,
is net 10 meer,
dan 2 rondjes draaien.
Zo vraag ik mij af,
waarom bizare vragen,
zo maar aankomen waaien?
Toch weet ik,
pak alles aan,
en leer ervan.
Kom er langzaam achter,
dat het meer is,
wat je kan.
Kijk om je heen,
alles wiskundig,
reken erop.
De laatste sommen
van 23:41,
oke ik stop.
-Stralende pijl, vanuit de buurt van Venetië-