Gespannen wacht je af
wat het leven je zal brengen
geluk, pijn en verdriet
komen zeker op je weg
ze ontvluchten
kan je niet
Vol vragen blijf je leven
je kan niet zeggen wat je zal overkomen
je weet niet hoe je leven zal lopen
Soms ben je bang
voor wat je allemaal meemaakt
en soms
duurt dat gevoel veel te lang
Andere keren ben je héél blij
voor wat je meemaakt
Soms ben je ééns boos
Soms heb je verdriet
je maakt het allemaal mee
want iets anders
bestaat er niet
*24 april 2008*